Skip to main content

Ludbehandling af gulv

  • Medlem af garantiordning
  • Firmaet blev grundlagt i 1969
  • Vi kører i hele Nordjylland
FÅ ET TILBUD NU

Ludbehandling af gulv i Nordjylland

Ludbehandling er en behandlingstype, der går ind og bremser træets naturlige gulningsproces og er således for dig, der drømmer om lyse trægulve.

Langt de fleste trægulve, herunder plankegulve og parketgulve, kan behandles med lud. Når du vælger at behandle dine gulve med ludbehandling, kan du vælge imellem en hvid ludbehandling eller selv samme i natur. Dette afhænger helt og holdent af din egen personlige smag.

Skulle du være i tvivl om, hvad der passer bedst i dit hjem eller har du spørgsmål til nogle af vores andre ydelser, bistår Asmussen Gulvservice dig naturligvis gerne med råd og vejledning derom.

Vedligeholdelse af ludbehandlede trægulve

I forbindelse med at du får ludbehandlet dine trægulve, er det vigtigt, at du husker at sæbebehandle selv samme nogle gange, inden du begynder at flytte møbler ind på gulvet. Det er vigtigt, at du i den forbindelse vælger en sæbebehandling, der er beregnet til at blive brugt på ludbehandlede gulve. Altså en decideret ludsæbe. Her skal du igen være opmærksom på, at sæben skal tilpasses ”farven” på den lud, du har valgt; det vil sige, at hvis du har valgt en hvid lud, skal der vælges en sæbebehandling dertil og det samme gør sig gældende ved natur lud.

OBS! Det er vigtigt, at du aldrig skrubber dine ludbehandlede trægulve. Dette kan give misfarvninger i gulvet og for at rette op på dette kan det blive nødvendigt at afslibe gulvet for derefter at behandle det på ny.

Gulvbehandling

Hos Asmussen Gulvservice betragter vi det som en naturlig del af vores forretning at anvende professionelle produkter, der er både miljøvenlige og skånsomme at anvende, såsom produkter fra Bona og Tip-Top Slibematerialer.

Pris på ludbehandling af trægulve

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på ludbehandling af dine trægulve? Så kontakt Asmussen Gulvservice. Vi står klar til at fortælle dig om fordelene ved netop denne type gulvbehandling og hjælper dig samtidig gerne med råd og vejledning i forhold til efterfølgende vedligeholdelse.

Kontakt foregår ved at kontakte Asmussen Gulvservice via telefon på 40 26 14 76 eller via e-mail [email protected].

Ludbehandling af gulv
Kundeudtalelse
Privat

Tusind tak til Jan fra Asmussen Gulvservice for det flotte arbejde med mit stuegulv. Det er blevet superflot og fremstår fuldstændig som nyt.

Ditte Manstrup
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7:00–17:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 40261476

Anmeldelser

5.0 ★★★★★

Asmussen Gulvservice

Har du brug for hjælp til gulvservice? Ring til os 40 26 14 76

FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende tilbud