Skip to main content

Gulvafslibning i Nordjylland

  • Medlem af garantiordning
  • Firmaet blev grundlagt i 1969
  • Vi kører i hele Nordjylland
FÅ ET TILBUD NU

Professionel Gulvafslibning i Nordjylland

En af de bedste måder, hvorpå du kan passe og pleje trægulvene i dit byggeri, er ved indimellem at investere i en professionel gulvafslibning. Med en afslibning af dine trægulve forlænger du ikke blot gulvets levetid – med en god efterbehandling kan du ligeledes give gulvet et helt nyt udseende.

Når du skal have foretaget gulvafslibning i Nordjylland, står Asmussen Gulvservice klar til at løse opgaven for dig. Vi har stor erfaring med store og komplekse opgaver såvel som mindre opgaver af mere overfladisk og kosmetisk karakter.

Professionel gulvsliber

Hos Asmussen Gulvservice bliver du således også mødt af et team af professionelle og erfarne håndværkere, der står klar til at give dit gulv den behandling, det fortjener. Du tilbydes alt, fra en let gulvafslibning til en mere kompleks afhøvling, såfremt gulvet har betydelige skader, ridser og deslige. Skulle du være i tvivl om, hvad dit gulv helt konkret har brug for eller hvordan det bedst muligt plejes efter vores besøg, står vi naturligvis også klar med råd og vejledning derom.

Specialprodukter til gulvpleje

Til behandling og pleje af gulve, har vi hos Asmussen Gulvservice valgt at arbejde med det, vi betragter, som værende markedets suverænt bedste og mest skånsomme produkter. Netop derfor har vi også valgt at anvende produkter fra Bona og Tip-Top Slibematerialer i forbindelse med Gulvafslibning i Nordjylland. Produkter til gulve og udmærker sig især ved sine miljøvenlige kvaliteter. Derudover får du her et produkt, der er skånsomt for dine gulve og dig og som i øvrigt sikrer skånsomme arbejdsforhold for håndværkeren.

Gulvafslibning pris

Har du brug for hjælp til at klare en opgave omkring gulvafslibning i Nordjylland? Hos Asmussen Gulvservice kommer vi gerne ud og taler med dig omkring de forskellige muligheder, ligesom vi i den forbindelse også gerne afgiver et konkurrencedygtigt tilbud! Pris på gulvafslibning i Nordjylland fastsættes ud fra faktorer såsom gulvets type, dets brug og den nuværende tilstand.

For flere informationer omkring gulvafslibning i Nordjylland, kan du kontakte Lars Asmussen på 40 26 14 76 eller [email protected].

Gulvafslibning Nordjylland
Kundeudtalelse
Privat

Tusind tak til Jan fra Asmussen Gulvservice for det flotte arbejde med mit stuegulv. Det er blevet superflot og fremstår fuldstændig som nyt.

Ditte Manstrup
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7:00–17:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 40261476

Anmeldelser

5.0 ★★★★★

Asmussen Gulvservice

Har du brug for hjælp til gulvservice? Ring til os 40 26 14 76

FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende tilbud