Skip to main content

Gulvafslibning i Frederikshavn

  • Medlem af garantiordning
  • Firmaet blev grundlagt i 1969
  • Vi kører i hele Nordjylland
FÅ ET TILBUD NU

Professionel Gulvafslibning i Frederikshavn

Inden du vælger at skifte dit gamle trægulv, kan det være en rigtig god idé at overveje, om der stadig er et par år – eller mere – tilbage i det gamle. Tit og ofte kan det nemlig sagtens svare sig at behandle og pleje det eksisterende gulv. Det kan enten være i form af en let afslibning, hvis gulvet blot har mindre, overfladiske ridser. Det kan dog også være i form af en lidt mere omfattende afhøvling, hvor der tages hånd om eventuelle skader og ridser i gulvet.

Uanset hvad, så står Asmussen Gulvservice klar til at tage kærlig hånd om lige netop din opgave i forbindelse med gulvafslibning i Frederikshavn.

Dit gulvfirma i Frederikshavn

Som din personlige gulvmand i Frederikshavn og omegn tilbyder vi at bistå dig med arbejdskraft samt råd og vejledning i forbindelse med renoveringen af gulvene i dit hjem, din virksomhed eller institution. Vores gulvmand har mere end 10 års erfaring med alle former for gulvservice og har derfor også kompetencerne til at give dine gulve helt nyt liv!

Miljøvenlig gulvbehandling med Bona System

Med stor omtanke for kvalitet og miljø, har vi hos Asmussen Gulvservice valgt at fokusere på anvendelsen af markedets suverænt bedste produkter. Af selv samme grund har vi også valgt at anvende produkter fra Bona og Tip-Top Slibematerialer som en fast del af vores produkter i forbindelse med behandling og gulvafslibning i Frederikshavn.

Gulvafslibning pris

Prisen på gulvafslibning i Frederikshavn afhænger først og fremmest af gulvets nuværende tilstand. Vores gulvmand vurderer faktorer, såsom gulvets brug, eventuelle skader samt omfanget af behandlingen og giver ligeledes råd og vejledning på efterbehandling, hvad enten der er tale om ludbehandling, pigmentering eller noget helt tredje.

Kunne du tænke dig at høre mere omkring vores forskellige produkter og ydelser i forbindelse med gulvafslibning i Frederikshavn og omegn? Kontakt da Asmussen Gulvservice via telefon på 40 26 14 76 eller via e-mail [email protected].

Gulvafslibning Frederikshavn
Kundeudtalelse
Privat

Tusind tak til Jan fra Asmussen Gulvservice for det flotte arbejde med mit stuegulv. Det er blevet superflot og fremstår fuldstændig som nyt.

Ditte Manstrup
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7:00–17:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 40261476

Anmeldelser

5.0 ★★★★★

Asmussen Gulvservice

Har du brug for hjælp til gulvservice? Ring til os 40 26 14 76

FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende tilbud