Gulvafslibning i Frederikshavn

  • Medlem af garantiordning
  • Vi har 48 års erfaring
  • Vi kører i hele Nordjylland
FÅ ET TILBUD NU

Professionel Gulvafslibning i Frederikshavn

Inden du vælger at skifte dit gamle trægulv, kan det være en rigtig god idé at overveje, om der stadig er et par år – eller mere – tilbage i det gamle. Tit og ofte kan det nemlig sagtens svare sig at behandle og pleje det eksisterende gulv. Det kan enten være i form af en let afslibning, hvis gulvet blot har mindre, overfladiske ridser. Det kan dog også være i form af en lidt mere omfattende afhøvling, hvor der tages hånd om eventuelle skader og ridser i gulvet.

Uanset hvad, så står Asmussen Gulvservice klar til at tage kærlig hånd om lige netop din opgave i forbindelse med gulvafslibning i Frederikshavn.

Dit gulvfirma i Frederikshavn

Som din personlige gulvmand i Frederikshavn og omegn tilbyder vi at bistå dig med arbejdskraft samt råd og vejledning i forbindelse med renoveringen af gulvene i dit hjem, din virksomhed eller institution. Vores gulvmand har mere end 10 års erfaring med alle former for gulvservice og har derfor også kompetencerne til at give dine gulve helt nyt liv!

Miljøvenlig gulvbehandling med Bona System

Med stor omtanke for kvalitet og miljø, har vi hos Asmussen Gulvservice valgt at fokusere på anvendelsen af markedets suverænt bedste produkter. Af selv samme grund har vi også valgt at anvende Bona System som en fast del af vores produkter i forbindelse med behandling og gulvafslibning i Frederikshavn.

Bona System kommer fra den svenske familieejede virksomhed Bona AB, der er førende inden for produkter til behandling, beskyttelse og efterpleje af trægulve. Her er der tale om en yderst skånsom og miljøvenlig produktserie, til stor gavn for dig, dit gulv, håndværkeren og naturligvis de resterende omgivelser.

Gulvafslibning pris

Når vi beskæftiger os med gulvafslibning i Frederikshavn og prisen for en specifik opgave, foretrækker vi at sende en gulvmand ud for at besigtige opgaven inden afgivelse af et uforpligtende tilbud. På den måde er du sikret mod en masse uforudsete udgifter, fordi tilbuddet er givet på et mangelfuldt grundlag. Ved at besigtige opgaven, har vores gulvspecialist muligheden for at tage hensyn til faktorer såsom gulvets stand, type og anvendelse.

Såfremt du er interesseret i at høre mere omkring gulvafslibning i Frederikshavn, er du altid velkommen til at kontakte Asmussen Gulvservice. Kontakt foregår via telefon på 40 26 14 76 eller via e-mail [email protected]

Gulvservice Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Tusind tak til Jan fra Asmussen Gulvservice for det flotte arbejde med mit stuegulv. Det er blevet superflot og fremstår fuldstændig som nyt.

Ditte Manstrup
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7:00–17:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 40261476

Anmeldelser

5.0 ★★★★★

Asmussen Gulservice

Har du brug for hjælp til gulvservice? Ring til os 40 26 14 76

FÅ ET TILBUD NU