Lakering af gulv

  • Medlem af garantiordning
  • Vi har 48 års erfaring
  • Vi kører i hele Nordjylland
FÅ ET TILBUD NU

Lakering af gulv i Nordjylland

Har dit trægulv brug for ekstra beskyttelse? I så fald kan lakering være en rigtig god idé. Fordelen ved at vælge lakering frem for oliering eller lignende til dit trægulv er, at denne behandling i langt højere grad kan beskytte dit gulv mod børn der spilder, stilethæle eller møbler der laver mærker.

Lakering er en af de suverænt mest populære behandlingsformer, når vi taler gulvbehandling. Dette er en alsidig behandlingstype og du kan således ofte vælge imellem et hav af nuancer og farver i den forbindelse.

Med en lakering forener du dermed slidstyrke med et eksklusivt, personligt look og det er netop derfor, lak er at finde i så mange danske hjem.

Gulvlakering af professionel gulvmand

At behandle sit trægulv med lak er en omfattende proces, der oftest indbefatter gulvafslibning, behandling og tørretid i større eller mindre grad. Derfor kan du også med stor fordel vælge at få udført lakbehandlingen af en erfaren gulvmand. En sådan er din garanti for et fejlfrit resultat, ligesom du her også vil blive udstyret med råd og vejledning i forhold til den efterfølgende pleje af dit nybehandlede gulv.

Hos Asmussen Gulvservice har vi adskillige års erfaring med alle typer gulvbehandling og hjælper også gerne dig med lakering af trægulve. Hvis du er i tvivl om, hvilken type lak, der passer bedst til resten af boligens indretning – eller hvilke muligheder du egentlig har – så kommer vores erfarne gulvmand gerne forbi til en snak.

Bona – miljøvenlig gulvpleje

At lakbehandle sine trægulve kan være en strid omgang for dig, dine gulve og naturligvis for den håndværker, der udfører den pågældende opgave. Blandt andet derfor har vi hos Asmussen Gulvservice valgt udelukkende at anvende markedets mest miljøvenlige og skånsomme produkter. Nemlig Bona System.

Med Bona System får du en yderst innovativ produktserie, der er udviklet med henblik på at kunne tilbyde miljørigtig gulvservice. Netop derfor foretrækker vi at anvende disse produkter i forbindelse med de forskellige opgaver.

Pris på lakering af gulv

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på lakering af trægulve eller har du lyst til at høre mere om vores mange forskellige ydelser? Så kontakt Asmussen Gulvservice via telefon på 40 26 14 76 eller via e-mail [email protected] allerede i dag!

Gulvservice Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Tusind tak til Jan fra Asmussen Gulvservice for det flotte arbejde med mit stuegulv. Det er blevet superflot og fremstår fuldstændig som nyt.

Ditte Manstrup
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7:00–17:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 40261476

Anmeldelser

5.0 ★★★★★

Asmussen Gulservice

Har du brug for hjælp til gulvservice? Ring til os 40 26 14 76

FÅ ET TILBUD NU