Skip to main content

Gulvafslibning i Aalborg

  • Medlem af garantiordning
  • Firmaet blev grundlagt i 1969
  • Vi kører i hele Nordjylland
FÅ ET TILBUD NU

Professionel gulvafslibning i Aalborg

Når gulvet trænger til nyt liv og er blevet trist og kedeligt at kigge på, vil den mest nærliggende tanke for rigtig mange være at skifte gulvet helt. Dette er dog oftest en dyr og ganske omfattende løsning, der ganske let kunne have været løst på anden vis. Nemlig i form af en gulvafslibning, gulvbehandling mv. – ideelt set udført af en professionel gulvmand med forstand på det gode håndværk.

Asmussen Gulvservice – din gulvmand

Det er her, Asmussen Gulvservice kommer ind i billedet! Vi har i flere år beskæftiget os med behandling af gulve og kan således også stolt præsentere et af byens dygtigste teams i forbindelse med gulvafslibning i Aalborg. Vores kunder spænder vidt fra private hjem til større og mindre virksomheder, ligesom Asmussen Gulvservice også samarbejder med offentlige institutioner og boligorganisationer.

Allround gulvservice i Aalborg

Som professionelt gulvfirma tilbyder Asmussen Gulvservice solid, allround gulvservice. Når du kontakter os med henblik på gulvafslibning i Aalborg, hjælper vi dig med at klarlægge dit helt konkrete behov. I den forbindelse sørger vi for at fastlægge gulvets stand og type. Når der skal tages stilling til efterbehandlingen af gulvet, tages der endvidere hensyn til gulvets daglige brug.

Miljøvenlige produkter fra Bona ogTip-Top Slibematerialer

Når der udføres gulvbehandling anvendes der forskellige produkter og udstyr til at udføre den pågældende opgave. I den forbindelse har vi hos Asmussen Gulvservice valgt at lægge vægt på anvendelsen af nogle produkter, der lever op til vores og dine forventninger til kvalitet. Dette kombineres med en stærk miljøprofil, hvor der lægges vægt på at bruge produkter, der er skånsomme for dig, dine gulve, vores håndværkere og naturligvis miljøet.

Af disse grunde er vi stolte af at anvende produkter fra Bona og Tip-Top Slibematerialer, som anvender en serie af miljøvenlige produkter til behandling af trægulve og er kvalitetsmæssigt på niveau med markedets allerbedste produkter inden for gulvbehandling.

Gulvafslibning pris

I forbindelse med gulvafslibning i Aalborg og omegn, har du muligheden for at få et uforpligtende tilbud på den specifikke opgave, når du kontakter Asmussen Gulvservice. Her under muligheder i forhold til efterbehandling og meget mere.

Hvis du kunne tænke dig at høre mere omkring vores forskellige produkter og ydelser i forbindelse med gulvafslibning i Aalborg og omegn, så kontakt Asmussen Gulvservice. Kontakt foregår via telefon på 40 26 14 76 eller på e-mail [email protected].

Gulvafslibning Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Tusind tak til Jan fra Asmussen Gulvservice for det flotte arbejde med mit stuegulv. Det er blevet superflot og fremstår fuldstændig som nyt.

Ditte Manstrup
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7:00–17:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 40261476

Anmeldelser

5.0 ★★★★★

Asmussen Gulvservice

Har du brug for hjælp til gulvservice? Ring til os 40 26 14 76

FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende tilbud