Skip to main content

Gulvafhøvling

  • Medlem af garantiordning
  • Firmaet blev grundlagt i 1969
  • Vi kører i hele Nordjylland
FÅ ET TILBUD NU

Professionel gulvafhøvling i Nordjylland

Gulvafhøvling er for dig, der står med ekstra slidte trægulve, enten i dit private hjem, i din virksomhed eller i din institution. Afhøvling af gulve er en rigtig god idé at overveje, når den almindelige afslibning ikke kan gøre bugt med eksempelvis dybe ridser og skader, limrester fra gulvtæppe eller tidligere udført fernisbehandling. At vælge gulvafhøvling frem for en afslibning er en mere omfattende proces, men tillader dig dog stadig at bevare det eksisterende gulv frem for at skulle investere i et helt nyt trægulv. Når dine gulve er særligt slidte og en almindelig gulvafslibning ikke gør arbejdet, kan det være en mulighed at overveje en gulvafhøvling.

Idet gulvafhøvling oftest blot er første led i en mere kompleks proces, vil der i forbindelse med denne type gulvbehandling oftest også være tale om efterfølgende afslibning. Ligeledes kan det være en rigtig god idé at overveje hvilken type efterbehandling, gulvet skal have; Om det skal være olie, lak, hvidpigmentering eller noget helt andet.

Professionelt gulvfirma

Hos Asmussen Gulvservice har vi adskillige års erfaring med afhøvling af gulve, både i og uden for landsdelen. Vores erfarne gulvmand hjælper dig med at klarlægge opgavens art, ligesom han også står klar med råd og vejledning, efter opgaven er afsluttet. Med knowhow og en stolthed for vores håndværk, sørger vi for at skabe resultater, der holder nu og i fremtiden. Hvad enten du i dag har et plankegulv eller du har et parketgulv, har vi uden tvivl den løsning, der måtte være behov for.

Gulvafhøvling priser

Asmussen Gulvservice tilbyder gulvafhøvling til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os gerne for spørgsmål vedrørende gulvafhøvling, priser på vores ydelser eller noget tredje? Uanset hvad kan vi kontaktes alle hverdage via telefon på 40 26 14 76 eller via e-mail [email protected].

Gulvservice Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Tusind tak til Jan fra Asmussen Gulvservice for det flotte arbejde med mit stuegulv. Det er blevet superflot og fremstår fuldstændig som nyt.

Ditte Manstrup
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7:00–17:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 40261476

Anmeldelser

5.0 ★★★★★

Asmussen Gulvservice

Har du brug for hjælp til gulvservice? Ring til os 40 26 14 76

FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende tilbud