Skip to main content

Gulvbehandling

  • Medlem af garantiordning
  • Firmaet blev grundlagt i 1969
  • Vi kører i hele Nordjylland
  • Vi giver din gulve mere værdi
FÅ ET TILBUD NU

Professionel gulvbehandling i Nordjylland

Når gulvet er afhøvlet og slebet er det tid til at overveje efterbehandlingen – hvordan skal gulvet se ud, hvilke krav er der til slid og har du nogle ønsker i forhold til anvendelse af miljøvenlige produkter? Det er det sidste skridt i processen med at forny dit gulv.

Gulvbehandling giver den afsluttende finish!

At vælge gulvbehandling er samtidig valget, der vedrører den afsluttende finish. Det er her, du skal vælge, om gulvet skal olie- eller lakbehandles, om det skal behandles med hvidpigmentering eller om det skal ludbehandles.

Asmussen Gulvservice – din gulvmand

Hos Asmussen Gulvservice har vi adskillige års erfaring med reparation og behandling af trægulve. Med et kompetent team af engagerede håndværkere står vi således klar til at tilbyde vores ekspertise, når dine trægulve trænger til en kærlig omgang. Blandt vores referencer er private boligejere, store og små virksomheder samt offentlige institutioner og boligorganisationer.

Miljøvenlig gulvbehandling

Hos Asmussen Gulvservice anvendes der altid markedets mest miljøvenlige og skånsomme produkter. Netop derfor anvender vi produkterne fra Bona og Tip-Top Slibematerialer i forbindelse med gulvbehandling.

Pris på gulvbehandling

Prisen på en specifik gulvbehandling afhænger af gulvets tilstand såvel som gulvets type samt den valgte efterbehandling.

Er du interesseret i at høre mere om vores forskellige typer gulvbehandling? I så fald kan du kontakte Asmussen Gulvservice via telefon på 40 26 14 76 eller via e-mail [email protected].. Vi står klar til at fortælle dig, hvordan vi giver dit gulv nyt liv!

Gulvbehandling Nordjylland
Kundeudtalelse
Privat

Tusind tak til Jan fra Asmussen Gulvservice for det flotte arbejde med mit stuegulv. Det er blevet superflot og fremstår fuldstændig som nyt.

Ditte Manstrup
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7:00–17:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 40261476

Anmeldelser

5.0 ★★★★★

Asmussen Gulvservice

Har du brug for hjælp til gulvservice? Ring til os 40 26 14 76

FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende tilbud