Skip to main content

Gulvafslibning i Brønderslev

  • Medlem af garantiordning
  • Firmaet blev grundlagt i 1969
  • Vi kører i hele Nordjylland
FÅ ET TILBUD NU

Professionel gulvafslibning i Brønderslev

Der findes rigtig mange forskellige måder, hvorpå du kan forlænge dit gulvs levetid. På den måde slipper du for at skulle lægge helt nyt gulv i utide og sparer således også både tid og penge på en omfattende proces. Når vi beskæftiger os med behandling af trægulve, er der flere forskellige muligheder. Hvis gulvet er i pæn stand, kan du oftest nøjes med en let afslibning – i modsat fald kan et skadet gulv have stor gavn af en grundig afhøvling med efterfølgende afslibning og efterbehandling.

Asmussens professionelle Gulvservice

Hos Asmussen Gulvservice har vi flere års erfaring, når det kommer til behandling af trægulve, herunder også gulvafslibning i Brønderslev. Vores kunder omfatter private såvel som virksomheder og institutioner og strækker sig netop derfor også fra mindre opgaver til de større og mere komplekse af slagsen. Derudover hjælper vores professionelle gulvmand gerne med råd og vejledning i forhold til, hvordan du bedst muligt passer og plejer dit gulv, efter opgaven er udført. I tilfælde af at du er i tvivl om, hvad dit gulv egentlig har behov for, hjælper vi dig også gerne med at klarlægge opgavens art i forbindelse med gulvafslibning i Brønderslev.

Produkter – en verden af skånsomme produkter

En vigtig del af vores arbejdsgang her hos Asmussen Gulvservice er arbejdet med miljøvenlige produkter. Som virksomhed betragter vi det som vores klare ansvar at anvende produkter, der er så skånsomme som overhovedet muligt. Det vil sige, at disse produkter udvælges ud fra en overbevisning om, at de skal være skånsomme for dig, dine gulve og vores medarbejdere.

Af selv samme årsag har vi også valgt at anvende produkter fra Bona og Tip-Top Slibematerialer. Bona System er en serie af miljøvenlige og skånsomme produkter, hvor der samtidig er taget højde for kravet om et tårnhøjt kvalitetsniveau. Ved at anvende de innovative produkter, vælges der således også en løsning, der gavner miljøet, både nu og på den langsigtede bane.

Pris på gulvafslibning i Brønderslev

Prisen på gulvafslibning afhænger af en række forskellige faktorer såsom gulvets stand, type og den generelle brug. Det vil altså også sige, at det gør en stor forskel, om gulvet er i en stue, i et køkken eller i et soveværelse. Såfremt du gerne vil have et uforpligtende tilbud samt vores vurdering af den pågældende opgave, er du velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Kunne du tænke dig at høre mere omkring vores forskellige produkter og ydelser i forbindelse med gulvafslibning i Brønderslev og omegn? I så fald kan Asmussen Gulvservice kontaktes via telefon på 40 26 14 76 eller via e-mail [email protected].

Gulvafslibning Brønderslev
Kundeudtalelse
Privat

Tusind tak til Jan fra Asmussen Gulvservice for det flotte arbejde med mit stuegulv. Det er blevet superflot og fremstår fuldstændig som nyt.

Ditte Manstrup
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7:00–17:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 40261476

Anmeldelser

5.0 ★★★★★

Asmussen Gulvservice

Har du brug for hjælp til gulvservice? Ring til os 40 26 14 76

FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende tilbud