• asmussen gulvservice nordjylland

Gulvafslibning Brønderslev

Afslibning af gulv i Brønderslev

Der findes rigtig mange forskellige måder, hvorpå du kan forlænge dit gulvs levetid. På den måde slipper du for at skulle lægge helt nyt gulv i utide og sparer således også både tid og penge på en omfattende proces. Når vi beskæftiger os med behandling af trægulve, er der flere forskellige muligheder. Hvis gulvet er i pæn stand, kan du oftest nøjes med en let afslibning – i modsat fald kan et skadet gulv have stor gavn af en grundig afhøvling med efterfølgende afslibning og efterbehandling.

Asmussens professionelle gulvservice

Hos Asmussen Gulvservice har vi flere års erfaring, når det kommer til behandling af trægulve, herunder også gulvafslibning i Brønderslev. Vores kunder omfatter private såvel som virksomheder og institutioner og strækker sig netop derfor også fra mindre opgaver til de større og mere komplekse af slagsen. Derudover hjælper vores professionelle gulvmand gerne med råd og vejledning i forhold til, hvordan du bedst muligt passer og plejer dit gulv, efter opgaven er udført. I tilfælde af at du er i tvivl om, hvad dit gulv egentlig har behov for, hjælper vi dig også gerne med at klarlægge opgavens art i forbindelse med gulvafslibning i Brønderslev.

Har du brug for hjælp til gulvslibning?

40 26 14 76

Eller lad os ringe dig opgulvafslibning

Gulvafslibning

Med gulvafslibning kan du nemt og billigt forlænge gulvets levetid.

gulvafhøvling

Gulvafhøvling

Gulvafhøvling reparerer og udbedrer skader og ridser i gulvet.

gulvbehandling

Gulvbehandling

Sæt personligt præg på din bolig med professionel gulvbehandling.

Bona System – en verden af skånsomme produkter

En vigtig del af vores arbejdsgang her hos Asmussen Gulvservice er arbejdet med miljøvenlige produkter. Som virksomhed betragter vi det som vores klare ansvar at anvende produkter til de forskellige, der er så skånsomme som overhovedet muligt. Det vil sige, at disse produkter udvælges ud fra en overbevisning om, at de skal være skånsomme for dig, dine gulve og vores medarbejdere.

Af selv samme årsag har vi også valgt at anvende produkterne fra Bona System i vores arbejde. Bona System er en serie af miljøvenlige og skånsomme produkter, hvor der samtidig er taget højde for kravet om et tårnhøjt kvalitetsniveau. Ved at anvende de innovative produkter fra Bona System, vælges der således også en løsning, der gavner miljøet, både nu og på den langsigtede bane.

Pris på gulvafslibning i Brønderslev

Prisen på gulvafslibning afhænger af en række forskellige faktorer såsom gulvets stand, type og den generelle brug. Det vil altså også sige, at det gør en stor forskel, om gulvet er i en stue, i et køkken eller i et soveværelse. Såfremt du gerne vil have et uforpligtende tilbud samt vores vurdering af den pågældende opgave, sender vi gerne en erfaren gulvmand ud med henblik på en besigtigelse deraf. I den forbindelse kan I også drøfte mulighederne for at give gulvet et helt nyt look med forskellige former for efterbehandling.

Kunne du tænke dig at høre mere omkring vores forskellige produkter og ydelser i forbindelse med gulvafslibning i Brønderslev og omegn? I så fald kan Asmussen Gulvservice kontaktes via telefon på 40 26 14 76 eller via e-mail [email protected]

Har du brug for hjælp til gulvservice?

Ring til os 40 26 14 76

– FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD –

Har du spørgsmål til en opgave?

Din garanti for vores arbejde

Vi værdsætter vi gennemført gulvarbejde, hvor der ikke gås på kompromis med hverken kvalitet, funktionalitet eller din tilfredshed.

+45 40 26 14 76