• asmussen gulvservice nordjylland

Gulvafslibning Hjørring

Afslibning af gulv i Hjørring

Er dit gamle gulv blevet trist og kedeligt at se på? Skal det skiftes helt eller kan det klares, blot med en let afslibning og god efterbehandling?

I rigtig mange tilfælde kan det sagtens svare sig at behandle det eksisterende gulv frem for at investere i et helt nyt. Det sparer dig både for rigtig meget tid, ligesom der også er mindre økonomiske omkostninger forbundet med behandlingen af det eksisterende gulv end ved en total udskiftning deraf.

Asmussen Gulvservice – dit gulvfirma i Hjørring

Hos Maler Asmussen har vi igennem flere år beskæftiget os med gulvafslibning i Hjørring, herunder også afhøvling og efterbehandling af trægulve. Her tilbydes alle kunder solid, allround gulvservice til private hjem såvel som virksomheder og institutioner. Hvad enten der er tale om større og mere komplekse opgaver eller det drejer sig om en let afslibning af et ikke-skadet gulv, påtager vi os gerne opgaven. Skulle du have spørgsmål i forhold til efterbehandling, står vi naturligvis også klar med råd og vejledning i den forbindelse.

Har du brug for hjælp til gulvslibning?

40 26 14 76

Eller lad os ringe dig opgulvafslibning

Gulvafslibning

Med gulvafslibning kan du nemt og billigt forlænge gulvets levetid.

gulvafhøvling

Gulvafhøvling

Gulvafhøvling reparerer og udbedrer skader og ridser i gulvet.

gulvbehandling

Gulvbehandling

Sæt personligt præg på din bolig med professionel gulvbehandling.

Bona – gulvpleje i verdensklasse

Når det kommer til valget af de forskellige produkter, har vi hos Asmussen Gulvservice en klar holdning om at anvende markedets suverænt bedste produkter. Denne tilgang er til gavn for dig, dit gulv og vores gulvmand. I forbindelse med gulvafslibning i Hjørring anvender vi således det yderst skånsomme Bona System. Her får du nemlig et produkt, der plejer dine gulve, samtidig med at det skaber et langt mere behageligt miljø for både dig og vores håndværker.

Pris på gulvafslibning i Hjørring

Prisen på gulvafslibning i Hjørring afhænger først og fremmest af gulvets nuværende tilstand. Netop derfor foretrækker vi også at komme ud og besigtige den pågældende opgave, inden der afgives et konkret tilbud. I den forbindelse har vores gulvmand også muligheden for at vurdere faktorer såsom gulvets brug, eventuelle skader samt omfanget af behandlingen. Ligeledes vil besigtigelsen muliggøre det at give et reelt bud på passende efterbehandling, hvad enten der er tale om ludbehandling, pigmentering eller noget helt tredje.

Kunne du tænke dig at høre mere omkring vores forskellige produkter og ydelser i forbindelse med gulvafslibning i Hjørring og omegn? Kontakt da Asmussen Gulvservice via telefon på 40 26 14 76 eller via e-mail [email protected]

Har du brug for hjælp til gulvservice?

Ring til os 40 26 14 76

– FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD –

Har du spørgsmål til en opgave?

Din garanti for vores arbejde

Vi værdsætter vi gennemført gulvarbejde, hvor der ikke gås på kompromis med hverken kvalitet, funktionalitet eller din tilfredshed.

+45 40 26 14 76