Skip to main content

Gulvafslibning i Hjørring

  • Medlem af garantiordning
  • Firmaet blev grundlagt i 1969
  • Vi kører i hele Nordjylland
FÅ ET TILBUD NU

Professionel Gulvafslibning i Hjørring

Er dit gamle gulv blevet trist og kedeligt at se på? Skal det skiftes helt eller kan det klares, blot med en let afslibning og god efterbehandling?

I rigtig mange tilfælde kan det sagtens svare sig at behandle det eksisterende gulv frem for at investere i et helt nyt. Det sparer dig både for rigtig meget tid, ligesom der også er mindre økonomiske omkostninger forbundet med behandlingen af det eksisterende gulv end ved en total udskiftning deraf.

Asmussen Gulvservice – dit gulvfirma i Hjørring

Hos Asmussen Gulvservice har vi igennem flere år beskæftiget os med gulvafslibning i Hjørring, herunder også afhøvling og efterbehandling af trægulve. Her tilbydes alle kunder solid, allround gulvservice til private hjem såvel som virksomheder og institutioner. Hvad enten der er tale om større og mere komplekse opgaver eller det drejer sig om en let afslibning af et ikke-skadet gulv, påtager vi os gerne opgaven. Skulle du have spørgsmål i forhold til efterbehandling, står vi naturligvis også klar med råd og vejledning i den forbindelse.

Gulvpleje i verdensklasse

Når det kommer til valget af de forskellige produkter, har vi hos Asmussen Gulvservice en klar holdning om at anvende markedets suverænt bedste produkter. Denne tilgang er til gavn for dig, dit gulv og vores gulvmand. I forbindelse med gulvafslibning i Hjørring anvender vi således de yderst skånsomme produkter fra Bona og Tip-Top Slibematerialer. Her får du nemlig et produkt, der plejer dine gulve, samtidig med at det skaber et langt mere behageligt miljø for både dig og vores håndværker.

Pris på gulvafslibning i Hjørring

Prisen på gulvafslibning i Hjørring afhænger først og fremmest af gulvets nuværende tilstand.  Vores gulvmand vurderer faktorer, såsom gulvets brug, eventuelle skader samt omfanget af behandlingen og giver ligeledes råd og vejledning på efterbehandling, hvad enten der er tale om ludbehandling, pigmentering eller noget helt tredje.

Kunne du tænke dig at høre mere omkring vores forskellige produkter og ydelser i forbindelse med gulvafslibning i Hjørring og omegn? Kontakt da Asmussen Gulvservice via telefon på 40 26 14 76 eller via e-mail [email protected].

Gulvafslibning Hjørring
Kundeudtalelse
Privat

Tusind tak til Jan fra Asmussen Gulvservice for det flotte arbejde med mit stuegulv. Det er blevet superflot og fremstår fuldstændig som nyt.

Ditte Manstrup
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7:00–17:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 40261476

Anmeldelser

5.0 ★★★★★

Asmussen Gulvservice

Har du brug for hjælp til gulvservice? Ring til os 40 26 14 76

FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende tilbud