Oliebehandling af gulv

  • Medlem af garantiordning
  • Vi har 48 års erfaring
  • Vi kører i hele Nordjylland
FÅ ET TILBUD NU

Oliebehandling af gulv i Nordjylland

Trænger dit gulv til nyt liv, og er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge lud, lak, olie eller hvidpigmentering? Fordelen ved at oliebehandle dine trægulve er først og fremmest, at denne type gulvbehandling er let at ”friske op”, når den begynder at se slidt og kedelig ud. Ligeledes kan der være rigtig mange fordele i at anvende en hærdende olie som ”forstærkende” behandling i forbindelse med ludbehandling af dine trægulve. I dette tilfælde vil det mest oplagte valg være en hvidpigmenteret olie.

Asmussen Gulvservice – dit gulvfirma

Hos Asmussen Gulvservice har vi stor erfaring med oliebehandling af trægulve, hvad enten der blot er tale om oliering af trægulvet eller det foregår som et led i andre former for gulvbehandling. Vores erfarne håndværkere har således den fornødne viden og erfaring til at få dit gulv til at fremstå som nyt igen!

Skulle du være i tvivl om hvilken type oliebehandling, der er den rette i din stue, dit soveværelse osv., står vores gulvmand naturligvis også klar til at rådgive dig derom. Fuldstændig ligesom med behandling med lak og lud er der nemlig forskellige muligheder, når du oliebehandler dit gulv og vi står klar til at vise dig det hele!

Bona System til dit trægulv

Asmussen Gulvservice har en klar holdning om at anvende produkter, hvor et tårnhøjt kvalitetsniveau kombineres med en stærk holdning til miljø og bæredygtighed. Netop derfor har vi valgt at anvende de populære produkter fra Bona System. Disse er udviklet af det svenske familieejede firma Bona AB og er udviklet med henblik på at skåne dig, dine gulve og den håndværker, der arbejder med selv samme.

Pris på oliering af trægulv

Prisen på oliebehandling af et trægulv varierer, afhængigt af gulvets stand, dets brug mv. Derfor foretrækker vi også at komme ud og besigtige opgaven, inden der gives et – uforpligtende – tilbud på gulvbehandling. Dette er også dit værn mod høje uforudsete udgifter, efterhånden som arbejdet skrider frem.

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud oliering af trægulve eller har du spørgsmål til en af vores andre ydelser? Så kontakt Asmussen Gulvservice via telefon på 40 26 14 76 eller via e-mail [email protected] allerede i dag!

Gulvservice Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Tusind tak til Jan fra Asmussen Gulvservice for det flotte arbejde med mit stuegulv. Det er blevet superflot og fremstår fuldstændig som nyt.

Ditte Manstrup
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7:00–17:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 40261476

Anmeldelser

5.0 ★★★★★

Asmussen Gulservice

Har du brug for hjælp til gulvservice? Ring til os 40 26 14 76

FÅ ET TILBUD NU