Skip to main content

Oliebehandling af gulv

  • Medlem af garantiordning
  • Firmaet blev grundlagt i 1969
  • Vi kører i hele Nordjylland
FÅ ET TILBUD NU

Oliebehandling af gulv i Nordjylland

Trænger dit gulv til nyt liv, og er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge lud, lak, olie eller hvidpigmentering? Fordelen ved at oliebehandle dine trægulve er først og fremmest, at denne type gulvbehandling er let at ”friske op”, når den begynder at se slidt og kedelig ud. Ligeledes kan der være rigtig mange fordele i at anvende en hærdende olie som ”forstærkende” behandling.

Asmussen Gulvservice – dit gulvfirma

Hos Asmussen Gulvservice har vi stor erfaring med oliebehandling af trægulve, hvad enten der blot er tale om oliering af trægulvet eller det foregår som et led i andre former for gulvbehandling. Vores erfarne håndværkere har således den fornødne viden og erfaring til at få dit gulv til at fremstå som nyt igen!

Skulle du være i tvivl om hvilken type oliebehandling, der er den rette i din stue, dit soveværelse osv., står vores gulvmand naturligvis også klar til at rådgive dig derom. Fuldstændig ligesom med behandling med lak og lud er der nemlig forskellige muligheder, når du oliebehandler dit gulv og vi står klar til at vise dig det hele!

Miljøvenlig Gulvpleje

Asmussen Gulvservice har valgt udelukkende at benytte markedets mest miljøvenlig produkter fra Bona og Tip-Top Slibematerialer.

Pris på oliering af trægulv

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud oliering af trægulve eller har du spørgsmål til en af vores andre ydelser? Så kontakt Asmussen Gulvservice via telefon på 40 26 14 76 eller via e-mail [email protected] allerede i dag!

Oliebehandling af gulv
Kundeudtalelse
Privat

Tusind tak til Jan fra Asmussen Gulvservice for det flotte arbejde med mit stuegulv. Det er blevet superflot og fremstår fuldstændig som nyt.

Ditte Manstrup
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7:00–17:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 40261476

Anmeldelser

5.0 ★★★★★

Asmussen Gulvservice

Har du brug for hjælp til gulvservice? Ring til os 40 26 14 76

FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende tilbud