Skip to main content

Hvidpigmentering af gulv

  • Medlem af garantiordning
  • Firmaet blev grundlagt i 1969
  • Vi kører i hele Nordjylland
FÅ ET TILBUD NU

Hvidpigmentering af gulv i Nordjylland

En af de største fordele ved at vælge hvidpigmentering af dit trægulv er, at dette bidrager til at skabe lyse, venlige rum, der føles behagelige at opholde sig i. Denne type gulvbehandling er utrolig populær i Skandinavien og passer således også rigtig godt ind i den klassiske nordiske indretning.

Hvidpigmentering af et trægulv foregår oftest i form af en hvidpigmenteret gulvlak. Fordelen ved at vælge hvidpigmenteret gulvlak er først og fremmest, at du her vil stå tilbage med et eksklusivt udseende gulv, der samtidig er modstandsdygtigt overfor daglig brug.

Derudover er der den mulighed, at du kan efterbehandle dit hvide ludbehandlede gulv med en hvidpigmenteret olie eller lak for derved at skabe en mere slidstærk overflade. Sidstnævnte er især at foretrække i rum med rigtig megen ”trafik”. Det kan eksempelvis være i stuen eller køkkenet.

Professionel behandling af trægulv

Hos Asmussen Gulvservice har vi stor erfaring med hvidpigmentering og hjælper også gerne dig med at skabe et hvidpigmenteret gulv, fuldstændig som du gerne vil have det. Vores uddannede gulvmand har stor erfaring med de fordele og ulemper, der er ved netop hvidpigmentering og hjælper dig således også med at gå gulvet grundigt igennem for søm og lignende, der er i sidst ende kan være med til at misfarve gulvet.

Produkter

Til behandling af trægulve anvender vi hos Asmussen Gulvservice altid markedets bedste produkter. Derfor har vi valgt at arbejde med produkterne fra Bona og Tip-Top Slibematerialer, der udover store kvalitetsmæssige fordele, er udviklet med seriøs omtanke for miljøet.

Her får du behandlingsprodukter, der er skånsomme for dig, dit gulv, miljøet og for vores gulvmand i forbindelse med udførelse af den specifikke opgave.

Pris på hvidpigmentering af gulv

Prisen på hvidpigmentering af et trægulv afhænger først og fremmest af gulvets nuværende stand. Står du med et spritnyt gulv, der blot skal efterbehandles eller er der tale om et gulv af ældre dato, som trænger til lidt nyt liv? Uanset hvad, så står vi klar til en uforpligtende snak og muligheden for et lige så uforpligtende tilbud på din gulvopgave!

For flere informationer omkring hvidpigmentering af dit trægulv eller nogle af vores andre ydelser, kan Asmussen Gulvservice altid kontaktes via telefon på 40 26 14 76 eller via e-mail [email protected]!

Hvidpigmentering af gulv
Kundeudtalelse
Privat

Tusind tak til Jan fra Asmussen Gulvservice for det flotte arbejde med mit stuegulv. Det er blevet superflot og fremstår fuldstændig som nyt.

Ditte Manstrup
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7:00–17:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 40261476

Anmeldelser

5.0 ★★★★★

Asmussen Gulvservice

Har du brug for hjælp til gulvservice? Ring til os 40 26 14 76

FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende tilbud