Skip to main content

Gulvafslibning i Løkken

Dit Gulvfirma i hele Nordjylland

FÅ ET TILBUD NU

Gulvafslibning

Gulvafhøvling

Gulvbehandling

Anmeldelser

5.0 ★★★★★

Priseksempel

Afslibning og 3 gange lak
2-komponent – glans 10

153,- pr. m2 ex. moms

Afslibning og 3 gange lak
2-kompenont – glans 2

173,- pr. m2 ex. moms

Afslibning og lud eller sæbe

153,- pr. m2 ex. moms

Merpris for afslibning af gammelt fernis

50,- pr. m2 ex. moms

Let afslibning og 1 gange lak

75,- pr. m2 ex. moms

Gulvafslibning i Løkken - vi renoverer gulve i alle typer huse

Har dit ferie- eller sommerhus i Løkken brug for en gulvafslibning? Hos Asmussen Gulvservice hjælper vi folk i Løkken og omegn med at få deres gulv til at skinne igen. Vi henvender os både til sommerhusejere og folk, der bor i helårshus, og vi bruger kun produkter, der er klimavenlige for at give dig og dit gulv de bedste omgivelser.

Igennem mere end 50 år har vi leveret gulvservice til privatejere, institutioner og virksomheder, og vi tager også gerne til Løkken for at lave din gulvafslibning.

Gulvservice med rådgivning

Tit er der flere år at hente i dit nuværende gulv, hvorfor en gulvafslibning i dit sommerhus i Løkken både er en billigere og hurtigere løsning end et nyt gulv. Når vi laver din gulvafslibning, får du både vejledning og rådgivning med på vejen, ligesom vi altid sørger for at efterbehandle gulvet med lak eller olie, så det får den længste levetid. Arbejdet bliver udført af vores team, som kun består af professionelle og engagerede håndværkere samt en en gulvmand med mere end ti års erfaring. Af den grund er du altid i sikre hænder.

Hop med på bølgen og vær miljøbevidst

At vælge en gulvafslibning er ligesom at gå i genbrugsbutikken. Det er ikke blot billigere, men også mere miljøvenligt, fordi du genbruger de eksisterende materialer. Vi bruger kun produkter fra TipTip og Bona, som skåner både klima, gulv og dine omgivelser. Derfor kan du med god samvittighed få lavet din gulvafslibning i Løkken.

Er du interesseret i at høre mere eller har uddybende spørgsmål til vores priser og service? Ring til os i dag på 40 26 14 76 eller skriv en mail på [email protected]. Vi tilbyder altid et uforpligtende tilbud og en gratis snak.

Gulvafslibning Løkken
Kundeudtalelse
Privat

Tusind tak til Jan fra Asmussen Gulvservice for det flotte arbejde med mit stuegulv. Det er blevet superflot og fremstår fuldstændig som nyt.

Ditte Manstrup
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7:00–17:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 40261476

Asmussen Gulvservice

Har du brug for hjælp til gulvservice? Ring til os 40 26 14 76

  • Medlem af garantiordning
  • Firmaet blev grundlagt i 1969
  • Vi kører i hele Nordjylland
FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende tilbud