Gulvslibning

  • Medlem af garantiordning
  • Vi har 48 års erfaring
  • Vi kører i hele Nordjylland
FÅ ET TILBUD NU

Professionel gulvslibning i Nordjylland

Er dit trægulv blevet trist at se på og er det medtaget efter mange års slid? Så bør du læse med her og høre mere om, hvordan almindelig gulvafslibning ofte kan være et fremragende alternativ til at lægge et helt nyt gulv.

I langt de fleste tilfælde kan det nemlig sagtens svare sig, økonomisk såvel som rent tidsmæssigt, at vælge at reparere og udbedre på det eksisterende gulv. Ved at vælge en afslibning, har du muligheden for at fjerne overfladiske ridser og skader samt skidt i lakken og derved genoprette det flotte gulv, der allerede er lagt.

Slibning af gulv

Overordnet set kan man inddele gulvslibning i to forskellige kategorier; der er den lette afslibning og den fulde afslibning. Førstnævnte anvendes på gulve med ganske få eller blot overfladiske ridser og/eller skader. Sidstnævnte anvendes på gulve med synlige ridser og skader og har således også til formål helt at fjerne den eksisterende lak. Derpå vil sidstnævnte også kræve en eller anden form for efterbehandling, hvorimod den lette afslibning oftest udføres med en poleringsmaskine.

Såfremt du har et gulv med dybe ridser, skader mv., kan det være en god idé at overveje at få afhøvlet gulvene. På den måde kan du komme skader og ridser til livs og samtidig bevare dit nuværende gulv. En afhøvling udføres altid i kombination med en afslibning samt efterfølgende behandling med eksempelvis lak eller olie.

Professionel gulvsliber

Hos Asmussen Gulvservice har vi adskillige års erfaring med gulvslibning, både i og uden for Nordjylland.

Virksomheden består af forskellige håndværkere, der med hvert deres speciale udfører enhver opgave med en ordentlig portion knowhow og stolthed for deres specifikke fag. Det er din garanti for gulvafslibning, der lever op til gældende krav og standarder på området. Derudover anvender vi i vores arbejde miljøvenlige produkter fra eksempelvis Bona A/S og sørger således for at passe så godt på dit gulv som overhovedet muligt, både før og efter afslibningen.

Gulvafslibning pris

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på gulvslibning eller er du interesseret i at høre mere omkring nogle af vores andre ydelser? Kontakt da Asmussen Gulvservice allerede i dag og lad os fortælle, hvordan vi kan give dine trægulve helt nyt liv! Al kontakt foregår via telefon på 40 26 14 76 eller via e-mail [email protected].

Gulvservice Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Tusind tak til Jan fra Asmussen Gulvservice for det flotte arbejde med mit stuegulv. Det er blevet superflot og fremstår fuldstændig som nyt.

Ditte Manstrup
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7:00–17:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 40261476

Anmeldelser

5.0 ★★★★★

Asmussen Gulservice

Har du brug for hjælp til gulvservice? Ring til os 40 26 14 76

FÅ ET TILBUD NU