Skip to main content

Gulvslibning

  • Medlem af garantiordning
  • Firmaet blev grundlagt i 1969
  • Vi kører i hele Nordjylland
FÅ ET TILBUD NU

Professionel gulvafslibning i Nordjylland

Er dit trægulv blevet trist at se på, og er det medtaget efter mange års slid? Så bør du læse med her og høre mere om, hvordan almindelig gulvafslibning ofte kan være et fremragende alternativ til at lægge et helt nyt gulv.

I langt de fleste tilfælde kan det nemlig sagtens svare sig, økonomisk såvel som rent tidsmæssigt, at vælge at reparere og udbedre på det eksisterende gulv. Ved at vælge en afslibning, har du muligheden for at fjerne ridser og skader og derved genoprette det eksisterende gulv.

Afslibning af gulv

Overordnet set kan gulvslibning inddeles i to forskellige kategorier; der er den lette afslibning og den fulde afslibning. Førstnævnte anvendes på gulve med ganske få eller blot overfladiske ridser og/eller skader. Sidstnævnte anvendes på gulve med synlige ridser og skader og har således også til formål helt at fjerne den eksisterende behandling. Efterfølgende behandles gulvet efter kundens ønske samt vores rådgivning og vejledning.

Såfremt du har et gulv med dybe ridser, skader mv., kan det være en god idé at overveje at få afhøvlet gulvene. På den måde kan du komme skader og ridser til livs og samtidig bevare dit nuværende gulv. En afhøvling udføres altid i kombination med en afslibning samt efterfølgende behandling med eksempelvis lak eller olie.

Professionel gulvafsliber

Hos Asmussen Gulvservice har vi adskillige års erfaring med gulvafslibning, og alle former for efterbehandling

Vi anvender udelukkende miljøvenlige produkter fra Bona og Tip-Top Slibematerialer.

Gulvafslibning pris

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud? Kontakt da Asmussen Gulvservice. Al kontakt foregår via telefon på 40 26 14 76 eller via e-mail [email protected].

Gulvslibning Nordjylland
Kundeudtalelse
Privat

Tusind tak til Jan fra Asmussen Gulvservice for det flotte arbejde med mit stuegulv. Det er blevet superflot og fremstår fuldstændig som nyt.

Ditte Manstrup
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7:00–17:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 40261476

Anmeldelser

5.0 ★★★★★

Asmussen Gulvservice

Har du brug for hjælp til gulvservice? Ring til os 40 26 14 76

FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende tilbud