Skip to main content

Gulvafslibning i Hjallerup

Dit Gulvfirma i hele Nordjylland

FÅ ET TILBUD NU

Gulvafslibning

Gulvafhøvling

Gulvbehandling

Anmeldelser

5.0 ★★★★★

Priseksempel

Afslibning og 3 gange lak
2-komponent – glans 10

153,- pr. m2 ex. moms

Afslibning og 3 gange lak
2-kompenont – glans 2

173,- pr. m2 ex. moms

Afslibning og lud eller sæbe

153,- pr. m2 ex. moms

Merpris for afslibning af gammelt fernis

50,- pr. m2 ex. moms

Let afslibning og 1 gange lak

75,- pr. m2 ex. moms

Få en gulvafslibning i Hjallerup med fokus på det gode håndværk

Hos Asmussen Gulvservice er vores vigtigste opgave, at du får en ordentlig behandling. Derfor leverer vi et professionelt stykke arbejde, som kun lever op til de værdier, vi selv har som virksomhed:

  • Grundighed
  • Professionalitet
  • Serviceminded
  • Fleksibilitet

Via vores fleksibilitet kører vi også gerne til Hjallerup fra vores hovedkvarter i Hjørring for at lave den perfekte gulvafslibning for dig. Det sker med højt humør og med stor lyst til at udføre et ordentligt stykke arbejde.

Genbrug er det nye sort

Genbrug er et stort hit, fordi det er billigt og skånsomt for miljøet. En gulvafslibning i Hjallerup er også genbrug. Her genbruger du det allerede eksisterende gulv og skaber et nyt, flot resultat. Derfor er en gulvafslibning også både billigere end et nyt gulv samt mere klimavenligt. Dertil tager en gulvafslibning ikke så lang tid som at lægge nyt gulv, hvorfor det minimere generne i dit hjem.

Vores gulvmand har mere end ti års erfaring

Asmussen Gulvservice har eksisteret i mere end 50 år, og vi har kun professionelle håndværkere samt en gulvmand med mere end ti års erfaring. Derfor kan du også sove trygt om natten, velvidende at vi giver dit gulv den rigtige form for gulvafslibning for at sikre et pænt resultat. Vi kan tage os af alle former for skader – både små og store, og vi sørger altid for at afslutte behandlingen med at lakere eller oliere dit gulv, så det er mere slidstærkt og holdbart i fremtiden.

Vores tilbud er baseret på dit gulvs størrelse samt skadesomfang, og det er naturligvis uforpligtende. Hvis du er interesseret i at høre mere om os, sidder vi klar ved telefon 40 26 14 76 eller på e-mail [email protected]. Vi håber at høre fra dig.

Gulvafslibning Hjallerup
Kundeudtalelse
Privat

Tusind tak til Jan fra Asmussen Gulvservice for det flotte arbejde med mit stuegulv. Det er blevet superflot og fremstår fuldstændig som nyt.

Ditte Manstrup
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7:00–17:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 40261476

Asmussen Gulvservice

Har du brug for hjælp til gulvservice? Ring til os 40 26 14 76

  • Medlem af garantiordning
  • Firmaet blev grundlagt i 1969
  • Vi kører i hele Nordjylland
FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende tilbud