Skip to main content

Gulvafslibning i Gug

Dit Gulvfirma i hele Nordjylland

FÅ ET TILBUD NU

Gulvafslibning

Gulvafhøvling

Gulvbehandling

Anmeldelser

5.0 ★★★★★

Priseksempel

Afslibning og 3 gange lak
2-komponent – glans 10

153,- pr. m2 ex. moms

Afslibning og 3 gange lak
2-kompenont – glans 2

173,- pr. m2 ex. moms

Afslibning og lud eller sæbe

153,- pr. m2 ex. moms

Merpris for afslibning af gammelt fernis

50,- pr. m2 ex. moms

Let afslibning og 1 gange lak

75,- pr. m2 ex. moms

Få kompetent gulvafslibning i Gug

Hos Asmussen Gulvservice hjælper vi alle i hele Nordjylland med at få gulvet til at skinne igen ved at tilbyde en professionel gulvafslibning. Der er nemlig ofte god grund til at behandle det gamle gulv fremfor at investere i et nyt.

Vi tilbyder både en let afslibning til alle bosiddende i Gug, men hvis det ikke kan gøre det, er vi også klar med afhøvling, der kan få gulvet til at fremstå flot og nyt igen.

Vi rykker ud og tilbyder dig gulvservice i Gug

Fra vores hovedsæde i Hjørring kører vi gerne til Gug for at lave din gulvafslibning. Set ud fra et økonomisk og tidsmæssigt perspektiv er det nemlig oftest klogest at istandsætte det gamle gulv.

Vi kan tage os af overfladiske ridser såvel som mere omfattende skader, og for os er det vigtigste, at du får et resultat, som du er glad for. Derfor er vi også grundige, vejledende og afslutter ikke processen, før dit gulv er så godt som nyt samt behandlet efter dit ønske.

Den miljøvenlige løsning

I en tid, hvor vi alle skal passe på klimaet, har Asmussen Guldservice også valgt den miljøvenlige løsning.

Vi bruger kun absolutte topprodukter, som er skånsomme over for miljøet. Derfor anvender vi kun produkter fra Bona og Tip-Top som slibemateriale.

Mangler du et professionelt gulvfirma i Gug?

Hvis du ønsker gulvafslibning i Gug, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi lytter til dine behov og ønsker. Med vores store erfaring kan vi lave en professionel vurdering af, hvilken gulvafslibning, der gavner dit gulv bedst. Vi finder desuden altid en fair pris vurderet ud fra gulvets tilstand.

Vores tilbud er selvfølgelig altid uforpligtende, da vi ved, at det er en stor beslutning at få behandlet sit gulv. Du skal derfor heller ikke tage stilling til tilbuddet med det samme.

Er du interesseret i at høre mere? Kontakt da Asmussen Gulvservice via telefon på 40 26 14 76 eller via e-mail [email protected].

Gulvafslibning Gug
Kundeudtalelse
Privat

Tusind tak til Jan fra Asmussen Gulvservice for det flotte arbejde med mit stuegulv. Det er blevet superflot og fremstår fuldstændig som nyt.

Ditte Manstrup
- 5 / 5

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7:00–17:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 40261476

Asmussen Gulvservice

Har du brug for hjælp til gulvservice? Ring til os 40 26 14 76

  • Medlem af garantiordning
  • Firmaet blev grundlagt i 1969
  • Vi kører i hele Nordjylland
FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende tilbud