• asmussen gulvservice nordjylland

Gulvafslibning Nørresundby

Afslibning af gulv i Nørresundby

Hvis dit gulv er blevet gammelt og trist at kigge på, kan du med fordel overveje solid og professionel gulvbehandling, inden du beslutter dig for at skifte gulvet helt. Først og fremmest fordi trægulvets levetid tit og ofte kan forlænges med en afslibning eller afhøvling. Derudover er udskiftningen af et helt gulv en tidsmæssigt krævende proces, der i øvrigt er væsentligt dyrere end almindelig gulvbehandling. Sidst men ikke mindst er gulvservice og – behandling det miljøbevidste valg, hvor de eksisterende ressourcer anvendes og udnyttes bedst muligt.

Dit gulvfirma i Nørresundby

Hos Asmussen Gulvservice har vi stor erfaring med gulvafslibning i Nørresundby og omegn. Vi kan stolt præsentere et kompetent team af dygtige håndværkere, herunder også en uddannet gulvmand med mere end 10 års erfaring. Vores kunder spænder fra private hjem til virksomheder og offentlige institutioner.

Har du brug for hjælp til gulvslibning?

40 26 14 76

Eller lad os ringe dig opgulvafslibning

Gulvafslibning

Med gulvafslibning kan du nemt og billigt forlænge gulvets levetid.

gulvafhøvling

Gulvafhøvling

Gulvafhøvling reparerer og udbedrer skader og ridser i gulvet.

gulvbehandling

Gulvbehandling

Sæt personligt præg på din bolig med professionel gulvbehandling.

Udover gulvafslibning i Nørresundby samt andre former for gulvservice, står vi endvidere klar med råd og vejledning i forhold til, hvordan du bedst muligt plejer og beskytter dit gulv mod fremtidig slid og skader.

Bona System – et miljøbevist valg

Hos Asmussen Gulvservice har vi en klar holdning til de produkter, der anvendes i vores arbejde. Her er der for eksempel lagt stor vægt på valget af miljøvenlige produkter, der er hensigtsmæssige til anvendelse på det specifikke gulv.

Netop derfor er vi også utroligt stolte af anvendelsen af Bona System som en fast del af vores produkter i forbindelse med gulvafslibning i Nørresundby. Bona System er en produktserie udviklet af den svenske familievirksomhed Bona AB, der har mere end 90 års erfaring i bagagen.

Disse produkter udmærker sig ved deres høje kvalitetsniveau, miljømæssige fordele og skånsomme egenskaber. Både du, dit gulv og vores håndværkere skånes i arbejdet med Bona System-produkterne og du efterlades til gengæld med et fantastisk resultat, der holder lang tid fremover.

Pris på gulvafslibning i Nørresundby

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Nørresundby? I så fald er du mere end velkommen til at kontakte os via telefon på 40 26 14 76 eller via e-mail [email protected] og høre mere. Inden der afgives et tilbud, foretrækker vi at komme ud og besigtige den specifikke opgave. Det er din garanti for et gennemarbejdet tilbud, hvor du ikke lige pludselig risikerer en masse uforudsete udgifter.

Har du brug for hjælp til gulvservice?

Ring til os 40 26 14 76

– FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD –

Har du spørgsmål til en opgave?

Din garanti for vores arbejde

Vi værdsætter vi gennemført gulvarbejde, hvor der ikke gås på kompromis med hverken kvalitet, funktionalitet eller din tilfredshed.

+45 40 26 14 76