• asmussen gulvservice nordjylland

Oliebehandling af gulv

Få oliebehandlet dit gulv

Trænger dit gulv til nyt liv, og er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge lud, lak, olie eller hvidpigmentering? Fordelen ved at oliebehandle dine trægulve er først og fremmest, at denne type gulvbehandling er let at ”friske op”, når den begynder at se slidt og kedelig ud. Ligeledes kan der være rigtig mange fordele i at anvende en hærdende olie som ”forstærkende” behandling i forbindelse med ludbehandling af dine trægulve. I dette tilfælde vil det mest oplagte valg være en hvidpigmenteret olie.

Asmussen Gulvservice – dit gulvfirma

Hos Asmussen Gulvservice har vi stor erfaring med oliebehandling af trægulve, hvad enten der blot er tale om oliering af trægulvet eller det foregår som et led i andre former for gulvbehandling. Vores erfarne håndværkere har således den fornødne viden og erfaring til at få dit gulv til at fremstå som nyt igen!

Har du brug for hjælp til gulvslibning?

40 26 14 76

Eller lad os ringe dig opgulvafslibning

Gulvafslibning

Med gulvafslibning kan du nemt og billigt forlænge gulvets levetid.

gulvafhøvling

Gulvafhøvling

Gulvafhøvling reparerer og udbedrer skader og ridser i gulvet.

gulvbehandling

Gulvbehandling

Sæt personligt præg på din bolig med professionel gulvbehandling.

Skulle du være i tvivl om hvilken type oliebehandling, der er den rette i din stue, dit soveværelse osv., står vores gulvmand naturligvis også klar til at rådgive dig derom. Fuldstændig ligesom med behandling med lak og lud er der nemlig forskellige muligheder, når du oliebehandler dit gulv og vi står klar til at vise dig det hele!

Bona System til dit trægulv

Asmussen Gulvservice har en klar holdning om at anvende produkter, hvor et tårnhøjt kvalitetsniveau kombineres med en stærk holdning til miljø og bæredygtighed. Netop derfor har vi valgt at anvende de populære produkter fra Bona System. Disse er udviklet af det svenske familieejede firma Bona AB og er udviklet med henblik på at skåne dig, dine gulve og den håndværker, der arbejder med selv samme.

Pris på oliering af trægulv

Prisen på oliebehandling af et trægulv varierer, afhængigt af gulvets stand, dets brug mv. Derfor foretrækker vi også at komme ud og besigtige opgaven, inden der gives et – uforpligtende – tilbud på gulvbehandling. Dette er også dit værn mod høje uforudsete udgifter, efterhånden som arbejdet skrider frem.

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud oliering af trægulve eller har du spørgsmål til en af vores andre ydelser? Så kontakt Asmussen Gulvservice via telefon på 40 26 14 76 eller via e-mail [email protected] allerede i dag!

Har du brug for hjælp til gulvservice?

Ring til os 40 26 14 76

– FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD –

Har du spørgsmål til en opgave?

Din garanti for vores arbejde

Vi værdsætter vi gennemført gulvarbejde, hvor der ikke gås på kompromis med hverken kvalitet, funktionalitet eller din tilfredshed.

+45 40 26 14 76