• asmussen gulvservice nordjylland

Gulvbehandling

Behandling af gulv

Når gulvet er afhøvlet og slebet er det tid til at overveje efterbehandlingen – hvordan skal gulvet se ud, hvilke krav er der til slid og har du nogle ønsker i forhold til anvendelse af miljøvenlige produkter? Det er det sidste skridt i processen med at forny dit gulv, og det er mindst lige så vigtigt som de forgangne processer.

Gulvbehandling giver den afsluttende finish!

At vælge gulvbehandling er samtidig valget, der vedrører den afsluttende finish. Det er her, du skal vælge, om gulvet skal olie- eller lakbehandles, om det skal behandles med hvidpigmentering eller om det skal ludbehandles. Når det kommer til den afsluttende gulvbehandling kan du endvidere vælge, om gulvet skal males i en helt ny farve eller om det helst skal fremstå så naturligt og råt som overhovedet muligt.

Har du brug for hjælp til gulvslibning?

40 26 14 76

Eller lad os ringe dig opgulvafslibning

Gulvafslibning

Med gulvafslibning kan du nemt og billigt forlænge gulvets levetid.

gulvafhøvling

Gulvafhøvling

Gulvafhøvling reparerer og udbedrer skader og ridser i gulvet.

gulvbehandling

Gulvbehandling

Sæt personligt præg på din bolig med professionel gulvbehandling.

Asmussen Gulvservice – din gulvmand

Hos Asmussen har vi adskillige års erfaring med reparation og behandling af trægulve. Med et kompetent team af engagerede håndværkere, står vi således klar til at tilbyde vores ekspertise, når dine trægulve trænger til en kærlig omgang. Blandt vores referencer er private boligejere, store og små virksomheder samt offentlige institutioner og boligorganisationer.

Miljøvenlig gulvbehandling

Hos Asmussen gulvservice anvendes der altid markedets mest miljøvenlige og skånsomme produkter. Netop derfor anvender vi produkterne fra Bona System i forbindelse med gulvbehandling. Bona System er en produktserie bestående af miljøvenlige produkter, der skåner både dig, dine gulve og vores håndværkere.

Pris på gulvbehandling

Prisen på en specifik gulvbehandling afhænger af gulvets tilstand såvel som gulvets type og gulvets anvendelse. Dette er netop også grunden til, at vi foretrækker at komme ud til dig og besigtige den specifikke opgave.

Er du interesseret i et besøg af vores gulvmand eller kunne du tænke dig at høre mere om vores forskellige typer gulvbehandling? I så fald kan du kontakte Asmussen Gulvservice allerede i dag via telefon på 40 26 14 76 eller via e-mail [email protected].. Vi står klar til at fortælle dig, hvordan vi giver dit gulv nyt liv!

Har du brug for hjælp til gulvservice?

Ring til os 40 26 14 76

– FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD –

Har du spørgsmål til en opgave?

Din garanti for vores arbejde

Vi værdsætter vi gennemført gulvarbejde, hvor der ikke gås på kompromis med hverken kvalitet, funktionalitet eller din tilfredshed.

+45 40 26 14 76