• asmussen gulvservice nordjylland

Gulvafslibning pris

Tilbud på gulvservice

Der er rigtig mange forskellige forhold, der skal tages hensyn til i forbindelse med renovering af dit gamle gulv – eller efterbehandling af dit nye. Således er der også nogle forskellige faktorer, der gør sig gældende i forhold til at fastsætte en pris samt udarbejde et konkret tilbud på gulvservice.

Netop derfor foretrækker vi hos Asmussen Gulvservice at komme ud og besigtige enhver gulvopgave, inden der afgives et tilbud på gulvservice. Fordelen ved at vi kommer ud og vurderer gulvet er, at vi i den forbindelse også kan tale med dig omkring dine ønsker, behov samt forventninger til slutresultatet. Dermed slipper du for en masse uforudsete udgifter, efterhånden som opgaven bliver udført.

Nyt gulv med Asmussen Gulvservice

Er du interesseret i at høre mere omkring mulighederne i forhold til gulvservice og gulvbehandling eller vil du bare gerne have et konkurrencedygtigt tilbud på gulvservice? Så kontakt Asmussen Gulvservice via telefon på 40 26 14 76 eller via e-mail [email protected] allerede i dag! Vi står altid klar til at fortælle dig, hvordan vi med knowhow og erfaring kan give dit gulv helt nyt liv.

Har du brug for hjælp til gulvslibning?

40 26 14 76

Eller lad os ringe dig opgulvafslibning

Gulvafslibning

Med gulvafslibning kan du nemt og billigt forlænge gulvets levetid.

gulvafhøvling

Gulvafhøvling

Gulvafhøvling reparerer og udbedrer skader og ridser i gulvet.

gulvbehandling

Gulvbehandling

Sæt personligt præg på din bolig med professionel gulvbehandling.

Din garanti for vores arbejde

Vi værdsætter vi gennemført gulvarbejde, hvor der ikke gås på kompromis med hverken kvalitet, funktionalitet eller din tilfredshed.

+45 40 26 14 76