• asmussen gulvservice nordjylland

Gulvafslibning Aarhus

Afslibning af gulv i Aarhus

Når gulvet trænger til nyt liv og det endnu ikke er tiden til at få lagt et helt nyt, kan du med stor fordel overveje en helt almindelig gulvafslibning – eller afhøvling af selv samme, hvis du står med et gulv, der er ekstra medtaget. Gulvbehandling kan forlænge gulvets levetid, samtidig med at du med den rette behandlingstype har muligheden for at give gulvet et helt nyt look. Det kan være i form af lakbehandling, ludbehandling eller noget helt tredje. Uanset hvad står vi, hos Asmussen Gulvservice klar til at give dit trægulv den kærlige hånd, det har brug for!

Dit gulvfirma i Aarhus

Asmussen Gulvservice er nemlig din gulvmand, når du står og har behov for gulvservice, herunder også gulvafslibning i Aarhus og omegn. Vores gulvmand har mere end 10 års erfaring og bistår dig således også gerne med råd og vejledning i forhold til de mange forskellige muligheder for gulvbehandling eller i forhold til den efterfølgende gulvpleje.

Har du brug for hjælp til gulvslibning?

40 26 14 76

Eller lad os ringe dig opgulvafslibning

Gulvafslibning

Med gulvafslibning kan du nemt og billigt forlænge gulvets levetid.

gulvafhøvling

Gulvafhøvling

Gulvafhøvling reparerer og udbedrer skader og ridser i gulvet.

gulvbehandling

Gulvbehandling

Sæt personligt præg på din bolig med professionel gulvbehandling.

Miljøvenlig gulvbehandling

Når du kontakter Asmussen Gulvservice med henblik på gulvafslibning i Aarhus, garanterer vi for gulvbehandling, der lever op til alle gældende krav til behandling af gulve. Ligeledes anvender vi produkterne fra det svenske firma Bona AB til udførelsen af de mange forskellige opgaver. Produkterne fra Bona, Bona System, er udviklet med stor hensyntagen til miljøet og det høje kvalitetsniveau, vores kunder også med rette kan forvente.

Pris på gulvafslibning i Aarhus

Prisen på gulvafslibning varierer meget og afhænger eksempelvis af gulvets type, gulvets nuværende stand og den generelle brug af selv samme. Derfor foretrækker vi, hos Asmussen Gulvservice også at komme ud og besigtige opgaven, inden der afgives et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Aarhus.

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud eller er du interesseret i at høre mere om vores forskellige ydelser inden for behandling af gulve? I så fald er du mere end velkommen til at kontakte os via telefon på 40 26 14 76 eller via e-mail [email protected] og høre mere.

Har du brug for hjælp til gulvservice?

Ring til os 40 26 14 76

– FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD –

Har du spørgsmål til en opgave?

Din garanti for vores arbejde

Vi værdsætter vi gennemført gulvarbejde, hvor der ikke gås på kompromis med hverken kvalitet, funktionalitet eller din tilfredshed.

+45 40 26 14 76