• asmussen gulvservice nordjylland

Gulvafhøvling

Afhøvling af gulv

Gulvafhøvling er for dig, der står med ekstra slidte trægulve, enten i dit private hjem, i din virksomhed eller i din institution. Afhøvling af gulve er en rigtig god idé at overveje, når den almindelige afslibning ikke kan gøre bugt med eksempelvis dybe ridser og skader, limrester fra gulvtæppe eller tidligere udført fernisbehandling. At vælge gulvafhøvling frem for en afslibning er en mere omfattende proces, men tillader dig dog stadig at bevare det eksisterende gulv frem for at skulle investere i et helt nyt trægulv. Når dine gulve er særligt slidte og en almindelig gulvafslibning ikke gør arbejdet, kan det være en mulighed at overveje en gulvafhøvling.

Har du brug for hjælp til gulvslibning?

40 26 14 76

Eller lad os ringe dig opgulvafslibning

Gulvafslibning

Med gulvafslibning kan du nemt og billigt forlænge gulvets levetid.

gulvafhøvling

Gulvafhøvling

Gulvafhøvling reparerer og udbedrer skader og ridser i gulvet.

gulvbehandling

Gulvbehandling

Sæt personligt præg på din bolig med professionel gulvbehandling.

Gulvafhøvling – det første skridt mod et nyt gulv

Idet gulvafhøvling oftest blot er første led i en mere kompleks proces, vil der i forbindelse med denne type gulvbehandling oftest også være tale om efterfølgende afslibning. Ligeledes kan det være en rigtig god idé at overveje hvilken type efterbehandling, gulvet skal have; Om det skal være olie, lak, hvidpigmentering eller noget helt andet.

Professionelt gulvfirma

Hos Asmussen Gulvservice har vi adskillige års erfaring med afhøvling af gulve, både i og uden for landsdelen. Vores erfarne gulvmand hjælper dig med at klarlægge opgavens art, ligesom han også står klar med råd og vejledning, efter opgaven er afsluttet. Med knowhow og en stolthed for vores håndværk, sørger vi for at skabe resultater, der holder nu og i fremtiden. Hvad enten du i dag har et plankegulv eller du har et parketgulv, har vi uden tvivl den løsning, der måtte være behov for.

Gulvafhøvling priser

Asmussen Gulvservice tilbyder gulvafhøvling til konkurrencedygtige priser. For at kunne give dit et uforpligtende tilbud, du kan regne med, foretrækker vi dog at komme ud og besigtige den specifikke opgave, både inden tilbuddet afgives og arbejdet påbegyndes. På den måde har vi også muligheden for at udvælge de produkter og tilrettelægge en arbejdsgang, der giver dig det gulv, du fortjener.

Har du spørgsmål vedrørende gulvafhøvling, priser på vores ydelser eller noget tredje? Uanset hvad kan vi kontaktes alle hverdage via telefon på 40 26 14 76 eller via e-mail [email protected].

Har du brug for hjælp til gulvservice?

Ring til os 40 26 14 76

– FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD –

Har du spørgsmål til en opgave?

Din garanti for vores arbejde

Vi værdsætter vi gennemført gulvarbejde, hvor der ikke gås på kompromis med hverken kvalitet, funktionalitet eller din tilfredshed.

+45 40 26 14 76